Telefoonboek Steenwijkerland

Zoek jij naar een telefoonboek van Steenwijkerland? Check de speciale zoekfunctie. Zo bekijk jij zonder problemen de meeste contactgegevens in en rondom de gemeenten Steenwijkerland. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn van der Veen), bedrijf (bijv. Firezone) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en/of 7946. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Steenwijkerland is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Steenwijkerland

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het nummer van een inwoner of bedrijf uit Steenwijkerland? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van Fam. de Graaf met een woning in Steenwijkerland
 • Achterhaal het tel. nr. van de Aldi of AH
 • Zoek adresgegevens van de Podotherapeut of Drukkerij uit Steenwijkerland
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Steenwijkerland

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Steenwijkerland. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7946. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Steenwijkerland is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Oost, West, Noord, Buitengebied, Kern
telefoonboek-steenwijkerland

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Steenwijkerland, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Steenwijkerland. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon volledig in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan zoek je het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in de gemeente Steenwijkerland

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0800, 0909, 0906, 0900, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Steenwijkerland

Wellicht beschik je over een nummer en wil je weten wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek van Steenwijkerland. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: