Telefoonboek Hoogeveen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Hoogeveen? Start met onderstaande speciale zoekmachine. Daarmee detecteer jij snel & eenvoudig belangrijke nummers en adressen in de buurt van de gemeente Hoogeveen. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Scholten), een zakelijk adres (bijv. Avia) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Wolfsbos en wellicht 7905. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hoogeveen kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Hoogeveen

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het actuele nummer van een shop of inwoner van Hoogeveen? Contactgegevens opzoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Momenteel doe je dit online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van E. Schouten met een huis in Hoogeveen
 • Vind het telefoonnummer van de Univé of PLUS
 • Check het nummer van de Bedrijfsbeveiliger of Communicatie adviesbureau in Hoogeveen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Hoogeveen

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Hoogeveen. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7905, 7909, 7901, 7904, 7908, 7903, 7907, 7902, 7906. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Hoogeveen kan je onderverdelen in een aantal buurten: Wolfsbos, Grittenhof, Schoonvelde, Kinholt, Steenbergerweiden, centrum: omgeving Van Limburg Stirumstraat, Krakeel, Trasselt, Kat, Touw, Schutlanden, industrieterrein De Wieken, Venesluis, omgeving Hoofdstraat en Grote Kerkstraat, omgeving Alteveerstraat
telefoonboek-hoogeveen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Hoogeveen, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Hoogeveen. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Daarmee spot jij het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Hoogeveen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0840, 1800, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Hoogeveen

Wellicht beschik je over een nummer en wil je weten wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je ontrafelen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Via ons systeem kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Hoogeveen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: