Telefoonboek Siberië

Op zoek naar het telefoonboek van Siberië? Start met de praktische zoekmachine. Zo check jij gemakkelijk tientallen (06) nummers en contacten uit Hoogeveen. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. de Ruiter), een winkel of bedrijf (bijv. H&M) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 7934. Druk op “zoeken”. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Siberië gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Siberië

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Siberië? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van K. Martens in Siberië
 • Zoek het nummer van de Hema of Blokker
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige springmeester of Arbo arts in Siberië
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Siberië

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Hoogeveen. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7934. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Siberië kenmerkt zich door verschillende wijken: Buitengebied, Oost, West, Kern, Zuid, Noord
Dorpen in de buurt
telefoonboek-siberie

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat hierboven

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Siberië, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Siberië. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Zo verkrijg jij het snelste dit telefoonnummer uit Siberië

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 1800, 0909, 0906, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Siberië

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Via de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Siberië. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.hoogeveen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Bahrein.