Telefoonboek De Haar

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van De Haar? Ga aan de slag met de ontwikkelde unieke zoekmachine. Hiermee check jij zonder moeite ontzettend veel adresgegevens van mensen in Hoogeveen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn van de Pol), een shop (als Poiesz) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7936. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Haar gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Haar

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit De Haar? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Nu kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van F. van der Berg met een huis in De Haar
 • Check het nummer van de De Hypotheekshop of Subway
 • Bekijk contactgegevens van de Radiotherapeutisch laborant of Statistisch onderzoeksbureau in De Haar
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van De Haar

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Hoogeveen. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7936. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
De Haar onderscheiden we in diverse wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, Centrum, West, Noord
telefoonboek-de-haar

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug even hierboven

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Haar, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit De Haar. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Op die manier vind je direct het benodigde telefoonnummer in De Haar

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0906, 0900, 0800, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in De Haar

Misschien heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kun je opzoeken wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van De Haar. Ideaal bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.hoogeveen.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Bhutan.