Telefoonboek Kraloo

Op zoek naar het telefoonboek van Kraloo? Gebruik onderstaande praktische zoekmachine. Daarmee doorzoekt men razendsnel belangrijke nummers en adressen in de buurt van De Wolden. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Bosman), bedrijf (bijv. PLUS) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7935. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kraloo is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kraloo

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Kraloo? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu doe je dit online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van Fam. Mulder woonachtig in Kraloo
 • Zoek het nummer van de Hema of Basic-Fit
 • Achterhaal het tel. nr. van de Pedicure of Bouwkundige tekenaar in Kraloo
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Kraloo

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente De Wolden. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7935, 7961. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Kraloo beslaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Oost, Zuid, Centrum, Noord, West
telefoonboek-kraloo

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug hier

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Kraloo, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit Kraloo. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Dan vind je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in Kraloo

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 0800, 0909, 0900, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kraloo

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Kraloo. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dewolden.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Benin.