Telefoonboek De Wolden

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Wolden? Check onze gemakkelijke zoekfunctie. Hiermee achterhaal je supersnel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in gemeente De Wolden. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Scholten), een zaak (zoals VVV) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Centrum of misschien 7705. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Wolden is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente De Wolden

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het actuele nummer van een winkel of persoon in De Wolden? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger met de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van K. Prins wonend in De Wolden
 • Vind de bereikbaarheid van de Albert Heijn of VVV
 • Zoek het nummer van de Mondhygiënist of Consultant compliance & risicomanagement in De Wolden
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van De Wolden

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente De Wolden. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7705. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
De Wolden onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Oost, West, Noord, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-de-wolden

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met nummers, namen en adressen in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Wolden, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio De Wolden. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Hiermee check je het snelste het telefoonnummer in de gemeente De Wolden

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0800, 1800, 0840, 0909, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Wolden

Misschien heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (net) nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via onze tool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit De Wolden. Bijvoorbeeld handig bij: