Telefoonboek Lubbinge

Een online inkijkje in het telefoonboek van Lubbinge?Maak dan gebruik van deze unieke zoekmachine. Hiermee achterhaal je zonder moeite veel telefoongegevens & adresgegevens uit De Wolden. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Bos), een winkel of bedrijf (bijv. Etos) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 7921. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Lubbinge is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lubbinge

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een zaak of bewoner in Lubbinge? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog via de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van J. Smit woonachtig in Lubbinge
 • Zoek het nummer van de Karwei of Pets Place
 • Ontdek het nummer van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Privé detective uit Lubbinge
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Lubbinge

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente De Wolden. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7921. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Lubbinge wordt gevormd door verschillende wijken: Buitengebied, Oost, West, Centrum, Zuid, Kern
telefoonboek-lubbinge

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Lubbinge, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Lubbinge. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in mits je die weet. Op die manier check je doeltreffende het begeerde telefoonnummer in Lubbinge

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0909, 0900, 0800, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Lubbinge

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een telefoonnummer kun je te weten komen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Lubbinge. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.dewolden.nl/
 • Ga verder naar: Postcode Zoeken.