Telefoonboek Ruinen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ruinen? Dat kan via deze speciale zoekmachine. Zo vind je razendsnel tientallen namen en nummers uit De Wolden. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Visser), een onderneming (bijv. Pearle) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en wellicht 7963. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ruinen is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ruinen

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een firma of familie uit Ruinen? Een (06) nummer vinden ging voorheen aan de hand van de gids. Momenteel kan dat via het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van Dhr. Hermans woonachtig in Ruinen
 • Vind de bereikbaarheid van de Beter Horen of SNS Bank
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Energie prestatie advies (EPA) in Ruinen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Ruinen

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Wolden. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7963, 7991. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Ruinen bestaat uit buurten & wijken: Buitengebied, West, Centrum, Kern, Noord, Zuid
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-ruinen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Ruinen, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ruinen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, vul de contactgegevens helemaal in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Daarmee spot je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Ruinen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0909, 0900, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Ruinen

Misschien ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de tool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Ruinen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.dewolden.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Georgië.