Telefoonboek Weerwille

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Weerwille? Open nu deze snelle zoekfunctie. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig veel telefoongegevens & adresgegevens in en rondom De Wolden. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn de Groot), een shop (als Tui) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of 7961. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Weerwille is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Weerwille

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Weerwille? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van R. Vink uit Weerwille
 • Vind het telefoonnummer van de Tinq of Gamma
 • Bekijk het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Adviseur overheid in Weerwille
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Weerwille

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Wolden. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7961. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Weerwille onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Oost, Kern, Zuid, Noord, West
telefoonboek-weerwille

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Drenthe

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Weerwille, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Weerwille. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon volledig in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Dan zoek je succesvol een telefoonnummer uit Weerwille

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0900, 0840, 0909, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Weerwille

Misschien beschik je over een nummer en moet je achterhalen wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Weerwille. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.dewolden.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Filipijnen.