Telefoonboek Berghuizen

Zoek jij naar een telefoonboek van Berghuizen? Gebruik deze eenvoudige zoekmachine. Op die manier tref je zonder problemen honderden contactgegevens in de buurt van De Wolden. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als de Ruiter), een zaak (zoals Beter Horen) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en wellicht 7961. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Berghuizen is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Berghuizen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of blief jij een bepaald nummer van een winkel of persoon in Berghuizen? Contactgegevens opzoeken kon vroeger aan de hand van de gids. Op dit moment doe je dit online honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van T. de Groot wonend in Berghuizen
 • Bekijk het nummer van de Rabobank of AutoCrew
 • Vind het telefoonnummer van de Arbeidshygienist of Adviseur Strategische beleidskeuze uit Berghuizen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Berghuizen

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente De Wolden. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7961. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Berghuizen wordt gevormd door verschillende wijken: Buitengebied, Oost, Kern, West, Centrum, Noord
telefoonboek-berghuizen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Berghuizen, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Berghuizen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan verkrijg je het eenvoudigst het benodigde telefoonnummer in Berghuizen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0900, 0840, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Berghuizen

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Berghuizen. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Ethiopië.