Telefoonboek Oshaar

Nummers nodig uit het telefoonboek van Oshaar?Maak dan gebruik van deze speciale zoekmachine. Zo zoek je verrassend eenvoudig veel adresgegevens van inwoners uit De Wolden. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als van der Berg), bedrijf (bijv. McDonald’s) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 7958. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Oshaar gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oshaar

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Oshaar? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags kan dat online sneller en accurater. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van O. van den Broek uit Oshaar
 • Bekijk het nummer van de Vodafone of Kwikfit
 • Bekijk het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Recherchebureau in Oshaar
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Oshaar

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente De Wolden. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7958. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Oshaar kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Oost, Kern, Noord, Centrum, Zuid
telefoonboek-oshaar

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Oshaar, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit Oshaar. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Op basis daarvan vind jij doeltreffende een telefoonnummer in Oshaar

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0906, 0909, 0900, 1800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Oshaar

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Oshaar. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Egypte.