Telefoonboek Oldenhave

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Oldenhave? Open nu de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Zo detecteer jij snel & eenvoudig bijna alle contactgegevens van personen uit De Wolden. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. Mol), een firma (bijv. AH) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en de postcode, 7963. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Oldenhave is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oldenhave

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een firma of familie uit Oldenhave? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van H. de Boer met een woning in Oldenhave
 • Check het nummer van de van Haren of Lidl
 • Vind het telefoonnummer van de Fysiotherapeut of Adviseur logistiek en transport in Oldenhave
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Oldenhave

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente De Wolden. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7963. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Oldenhave onderscheiden we in een aantal buurten: Buitengebied, Oost, Kern, Zuid, Centrum, West
telefoonboek-oldenhave

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Oldenhave, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Oldenhave. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Op die manier check je doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Oldenhave

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0840, 0909, 0906, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Oldenhave

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Oldenhave. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Frans Polynesië.