Telefoonboek De Stapel

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Stapel? Gebruik onze snelle zoekmachine. Via deze werkwijze tref je zonder problemen belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit De Wolden. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals Smeets), een onderneming (bijv. Albert Heijn) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en de postcode, 7957. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Stapel stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Stapel

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit De Stapel? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via het dikke telefoonboek. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van N. Vos woonachtig in De Stapel
 • Bekijk het nummer van de ING of Firezone
 • Bekijk contactgegevens van de Gasmeetkundige of Adviseur corporate finance uit De Stapel
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database De Stapel

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Wolden. Geen resultaat? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7957. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
De Stapel is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Kern, Centrum, Noord, Zuid
Plekken in de regio
telefoonboek-de-stapel

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Stapel, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit De Stapel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan zoek jij met succes het begeerde telefoonnummer uit De Stapel

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0909, 1800, 0900, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Stapel

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op onze tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit De Stapel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Djibouti.