Telefoonboek IJhorst

Op zoek naar het telefoonboek van IJhorst? Start met onze gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee bekijk jij gemakkelijk honderden nummers en adressen in en rondom Staphorst. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals Willemsen), een winkel of bedrijf (bijv. Hans Anders) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 7955. Druk op “zoeken”. De tool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in IJhorst is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in IJhorst

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een winkel of persoon in IJhorst? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags doe je dit online honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van W. Kuipers met een huis in IJhorst
 • Zoek het nummer van de BP of Xenos
 • Zoek het nummer van de Machinist (spoor) of Consultant compliance & risicomanagement uit IJhorst
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van IJhorst

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Staphorst. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7955. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
IJhorst onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Kern, Centrum, Zuid, Noord
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-ijhorst

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit IJhorst, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit IJhorst. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Aan de hand hiervan check jij met succes het benodigde telefoonnummer uit IJhorst

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0900, 1800, 0909, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in IJhorst

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de zoektool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van IJhorst. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.staphorst.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Cyprus.