Telefoonboek De Leijen

Op zoek naar het telefoonboek van De Leijen? Dat kan via deze gemakkelijke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij zonder moeite ontzettend veel adresgegevens in de buurt van Staphorst. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Jansen), een firma (bijv. Kwalitaria) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7951. Druk op “zoeken”. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Leijen is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Leijen

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit De Leijen? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel kan dat via het internet 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van M. Peeters uit De Leijen
 • Vind het telefoonnummer van de Mitra of OP=OP Voordeelshop
 • Zoek adresgegevens van de Tuin- en landschapsarchitect of Ingenieur geodesie in De Leijen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van De Leijen

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Staphorst. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7951. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
De Leijen kent verschillende wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, Kern, Centrum, West
telefoonboek-de-leijen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Leijen, wie was het?

Het gaat om een nummer uit De Leijen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De zoektool zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Zo check je met succes een telefoonnummer uit De Leijen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0909, 0900, 0800, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Leijen

Soms heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit De Leijen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.staphorst.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Comoren.