Telefoonboek Nijeveen

Op zoek naar het telefoonboek van Nijeveen? Open nu onderstaande duidelijke zoekfunctie. Zodoende bekijk jij verrassend eenvoudig een groot deel van de namen en nummers in Meppel. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van der Horst), een zakelijk adres (bijv. MCD) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7948. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Nijeveen is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nijeveen

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een winkel of persoon in Nijeveen? Een (06) nummer vinden kon vroeger nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van J. van Beek wonend in Nijeveen
 • Vind de bereikbaarheid van de DIO of Primera
 • Check het nummer van de Pedicure of Advocaat stagiair met buitenpatroon in Nijeveen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Nijeveen

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Meppel. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7948. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Nijeveen beslaat uit buurten & wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, West, Noord, Centrum
telefoonboek-nijeveen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nijeveen, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Nijeveen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken spot jij snel het verlangde telefoonnummer uit Nijeveen

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0909, 0800, 1800, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nijeveen

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je ontdekken van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de zoektool zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek uit Nijeveen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: