Telefoonboek Kolderveen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Kolderveen? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg doorzoekt men supersnel bijna alle contactgegevens van inwoners uit Meppel. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan Timmermans), een winkel of bedrijf (bijv. Wibra) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of 7948. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Kolderveen gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kolderveen

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het (06) nummer van een zaak of bewoner in Kolderveen? Een (06) nummer vinden ging vroeger via de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van A. Groen met een woning in Kolderveen
 • Bekijk het nummer van de Total of AH
 • Bekijk contactgegevens van de Voetbalsteward of Uitvaartonderneming uit Kolderveen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Kolderveen

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Meppel. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7948. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Kolderveen beslaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Oost, Zuid, West, Noord, Kern
telefoonboek-kolderveen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Kolderveen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Kolderveen. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Op die manier spot je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Kolderveen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0800, 0840, 1800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Kolderveen

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids van Kolderveen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.meppel.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Canada.