Telefoonboek Roekebosch

Zoek jij naar een telefoonboek van Roekebosch? Check de speciale zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij snel & eenvoudig een groot deel van de contactgegevens van mensen in Steenwijkerland. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. Kok), een onderneming (bijv. Etos) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en/of 7946. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Roekebosch is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Roekebosch

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Roekebosch? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Momenteel gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van Familie Sanders uit Roekebosch
 • Check de contactgegevens van de Tamoil of Hans Anders
 • Check het nummer van de Deskundige duiker of Adviseur overheid in Roekebosch
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Roekebosch

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Steenwijkerland. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7946. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Roekebosch beslaat uit diverse wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, West, Kern, Noord
telefoonboek-roekebosch

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Roekebosch, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit Roekebosch. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Dan check jij het eenvoudigst het benodigde telefoonnummer in Roekebosch

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0906, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Roekebosch

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en wens je te ontcijferen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een compleet nummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Roekebosch. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Burkina Faso.