Telefoonboek Westeinde

Een online inkijkje in het telefoonboek van Westeinde? Open nu deze unieke zoekfunctie. Zo zoek je snel & eenvoudig veel nummers en adressen van personen uit Steenwijkerland. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. de Jong), een winkel of bedrijf (bijv. Big Bazar) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7946. Klik nu op de zoekbutton. De tool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Westeinde kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Westeinde

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Westeinde? Een (06) nummer vinden kon vroeger aan de hand van de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van Fam. van de Berg in Westeinde
 • Check het nummer van de Tui of Wereldwinkel
 • Zoek adresgegevens van de Tandarts of Life Coach in Westeinde
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Westeinde

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7946. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Westeinde kan je onderverdelen in een aantal buurten: Buitengebied, Oost, Zuid, Noord, West, Kern
telefoonboek-westeinde

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Westeinde, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Westeinde. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Op die manier zoek jij met succes het benodigde telefoonnummer in Westeinde

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 1800, 0909, 0800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Westeinde

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Westeinde. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.steenwijkerland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Brunei.