Telefoonboek Doosje

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Doosje?Maak dan gebruik van de gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg vind je gemakkelijk de meeste (06) nummers en contacten uit Steenwijkerland. Begin altijd je query met een (voor) naam (als van den Pol), een zakelijk adres (bijv. Bruna) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en de postcode, 7946. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Doosje gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Doosje

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Doosje? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel kan dat online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van O. Kuipers met een huis in Doosje
 • Vind het telefoonnummer van de Tinq of Kruidvat
 • Ontdek het nummer van de Horecaportier of Asbestinventarisatiebureau uit Doosje
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Doosje

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7946. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Doosje bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, Noord, Centrum, West
telefoonboek-doosje

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Doosje, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Doosje. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Daarmee vind jij met succes het telefoonnummer in Doosje

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0900, 0909, 0840, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Doosje

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Doosje. Ideaal bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Botswana.