Telefoonboek Nieuw-Balinge

Op zoek naar het telefoonboek van Nieuw-Balinge? Check de aangegeven praktische zoekmachine. Zodoende check jij verrassend eenvoudig de meeste contactgegevens in de buurt van Midden-Drenthe. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Pol), bedrijfsnaam (bijv. Dirk) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en de postcode, 7938. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Balinge gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Balinge

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Nieuw-Balinge? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van T. Smits in Nieuw-Balinge
 • Bekijk het nummer van de Kruidvat of DA
 • Bekijk het nummer van de Deskundige kraanmachinist of Ingenieur op het gebied van bouwfysica in Nieuw-Balinge
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Nieuw-Balinge

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Midden-Drenthe. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7938. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Nieuw-Balinge is te onderscheiden in buurten & wijken: Buitengebied, Oost, Zuid, Noord, Kern, West
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-nieuw-balinge

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Nieuw-Balinge, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Nieuw-Balinge. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Hiermee krijg jij direct het beoogde telefoonnummer in Nieuw-Balinge

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0906, 0900, 1800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nieuw-Balinge

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van onze tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Nieuw-Balinge. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.middendrenthe.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Bolivia.