Telefoonboek De Klosse

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Klosse? Gebruik de hier onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Op die manier tref je zonder problemen ontzettend veel adresgegevens in en rondom Steenwijkerland. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Koning), een zakelijk adres (bijv. McDonald’s) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 7946. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in De Klosse gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Klosse

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of blief jij een bepaald nummer van een winkel of persoon in De Klosse? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog via de gids. Heden ten dage kan dat online honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van B. Kok met een huis in De Klosse
 • Check de contactgegevens van de Boni of MCD
 • Vind het telefoonnummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Logistiek adviseur in De Klosse
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van De Klosse

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Niets gevonden? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7946. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
De Klosse onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Zuid, West, Centrum, Kern
telefoonboek-de-klosse

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit De Klosse, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving De Klosse. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Dan krijg jij het gemakkelijkste dit telefoonnummer uit De Klosse

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0906, 0909, 0800, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Klosse

Misschien heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in De Klosse. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.steenwijkerland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Burundi.