Telefoonboek Slingenberg

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Slingenberg?Maak dan gebruik van deze snelle zoekfunctie. Zo check jij zonder moeite belangrijke nummers en adressen uit Staphorst. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Vink), een onderneming (bijv. BENU) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en de postcode, 7951. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Slingenberg gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Slingenberg

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een firma of familie uit Slingenberg? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Hedendaags gaat dit online sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van N. Dekker met een huis in Slingenberg
 • Vind de bereikbaarheid van de Subway of Hema
 • Zoek het nummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Fotograaf uit Slingenberg
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Slingenberg

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Staphorst. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7951. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Slingenberg wordt gevormd door verschillende wijken: Buitengebied, Oost, Kern, Centrum, West, Zuid
telefoonboek-slingenberg

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Slingenberg, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Slingenberg. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Zo krijg jij met succes het benodigde telefoonnummer uit Slingenberg

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0906, 0909, 1800, 0840, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Slingenberg

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een nummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Slingenberg. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.staphorst.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Costa Rica.