Telefoonboek Kerkenveld

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Kerkenveld? Ga aan de slag met de ontwikkelde praktische zoekmachine. Zo achterhaal je razendsnel de meeste adresgegevens van inwoners uit De Wolden. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn van Wijk), een shop (als Profile) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 7926. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Kerkenveld is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kerkenveld

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Kerkenveld? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van Dhr. van den Broek met een huis in Kerkenveld
 • Vind de bereikbaarheid van de Bristol of Intertoys
 • Check de contactgegevens van de Stedenbouwkundige of Verzuimadviseur uit Kerkenveld
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Kerkenveld

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente De Wolden. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7926. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Kerkenveld beslaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Oost, West, Zuid, Centrum, Noord
telefoonboek-kerkenveld

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Kerkenveld, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Kerkenveld. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in als je die info hebt. Dan krijg je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in Kerkenveld

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0800, 0840, 0906, 0909, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Kerkenveld

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Kerkenveld. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.dewolden.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Andorra.