Telefoonboek Linde

Zoek jij naar een telefoonboek van Linde? Ga aan de slag met onderstaande duidelijke zoekmachine. Zo achterhaal je erg simpel alle (06) nummers en contacten in en rondom De Wolden. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. van der Wal), bedrijfsnaam (bijv. Kwalitaria) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 7925. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Linde stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Linde

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Linde? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Op dit moment gaat dit online 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van K. Bosch uit Linde
 • Ontdek het nummer van de Firezone of Kwikfit
 • Achterhaal het tel. nr. van de Installateur alarmapparatuur of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur in Linde
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Linde

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente De Wolden. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7925. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Linde kent velerlei buurtschappen: Buitengebied, Oost, West, Noord, Kern, Centrum
telefoonboek-linde

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Linde, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Linde. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. De tool achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Dan spot je doeltreffende een telefoonnummer uit Linde

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0800, 1800, 0909, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Linde

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van de nummerzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Linde. Ideaal bij: