Telefoonboek Wierden

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Wierden?Maak dan gebruik van onderstaande speciale zoekfunctie. Hiermee detecteer jij verrassend eenvoudig een groot deel van de nummers en adressen van inwoners uit de gemeente Wierden. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van der Velde), een shop (als Big Bazar) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Wierden-noord (ten noorden van Nijverdalsestraat/Almelosestraat) of 7641. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Wierden is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Wierden

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Wierden? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort via de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van B. Smits met een woning in Wierden
 • Bekijk het nummer van de Bakker Bart of Tui
 • Bekijk contactgegevens van de Tandarts of Handels-organisatie uit Wierden
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Wierden

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Wierden. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7641, 7642. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Wierden bestaat uit meerdere buurten: Wierden-noord (ten noorden van Nijverdalsestraat/Almelosestraat), Wierden-zuid (ten zuiden van Nijverdalsestraat/Almelosestraat)
Gemeenten in de buurt
telefoonboek-wierden

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wierden, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Wierden. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Op die manier check je direct het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Wierden

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0840, 0900, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Wierden

In een ander scenario beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Wierden. Ideaal bij: