Telefoonboek Borne

Een online inkijkje in het telefoonboek van Borne?Maak dan gebruik van de hier onderstaande praktische zoekmachine. Hiermee zoek je verrassend eenvoudig alle adresgegevens van personen uit de gemeente Borne. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Koster), een winkel of bedrijf (bijv. Nettorama) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Stroomesch of een bepaalde postcode, 7623. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Borne gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Borne

Gebeld door een vreemd nummer? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Borne? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van L. de Haan wonend in Borne
 • Check het nummer van de Expert of Bruna
 • Bekijk contactgegevens van de Deskundige schietmeester of Arbeidsbemiddelaar in Borne
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Borne

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Borne. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7623, 7622, 7621. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in deze plaats
Borne kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Stroomesch, centrum, Het Wensink, De Weele, omgeving Prins Bernhardlaan, Europastraat, Het Oldhof, Letterveld
Gemeentes in de buurt
telefoonboek-borne

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Borne, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Borne. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken zoek je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer in de gemeente Borne

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0909, 0800, 0906, 0840, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Borne

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Aan de hand van ons systeem kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Borne. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: