Telefoonboek Weleveld

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Weleveld? Check onderstaande praktische zoekmachine. Via deze weg detecteer jij zonder problemen een groot deel van de (06) nummers en contacten in en rondom Borne. Begin altijd je query met een naam (denk aan Bosman), bedrijf (bijv. Karwei) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of 7625. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Weleveld is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Weleveld

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of blief jij het nummer van een bedrijf of persoon uit Weleveld? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden via de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van C. Meijer met een huis in Weleveld
 • Bekijk het nummer van de Subway of Vakgarage
 • Vind het telefoonnummer van de Hondentrimmer of Communicatieadviseur in Weleveld
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Weleveld

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Borne. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7625. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Weleveld kenmerkt zich door meerdere buurten: Buitengebied, Centrum, Oost, Noord, Kern, Zuid
telefoonboek-weleveld

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Weleveld, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Weleveld. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De tool probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan zoek je direct het gezochte telefoonnummer uit Weleveld

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0800, 0900, 0840, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Weleveld

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Weleveld. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.borne.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Dong energy.