Telefoonboek Zenderen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Zenderen? Ga aan de slag met deze unieke zoekmachine. Via deze weg tref je snel & eenvoudig ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers van mensen in Borne. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn de Wit), een zaak (zoals Wibra) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 7625. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Zenderen gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zenderen

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je het actuele nummer van een winkel of persoon in Zenderen? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van E. Verhoeven wonend in Zenderen
 • Zoek het nummer van de Praxis of Vomar
 • Bekijk het nummer van de Centralist alarmcentrale of Adviseur Fusie & overname uit Zenderen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Zenderen

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Borne. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7625. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Zenderen bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, Centrum, Oost, Noord, Kern, West
telefoonboek-zenderen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Zenderen, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Zenderen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Hiermee spot je het snelste dit telefoonnummer uit Zenderen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0840, 0800, 0909, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Zenderen

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Zenderen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.borne.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Reggefiber.