Telefoonboek Hengelo

Een online inkijkje in het telefoonboek van Hengelo? Ga aan de slag met de gemakkelijke zoekmachine. Zodoende achterhaal je verrassend eenvoudig belangrijke namen en nummers van personen uit de gemeente Hengelo. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. Meyer), bedrijf (bijv. Bike Totaal) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Veldwijk of eventueel 7552. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Hengelo kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Hengelo

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Hengelo? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van E. Timmermans uit Hengelo
 • Ontdek het nummer van de Kwalitaria of Ici Parix XL
 • Bekijk contactgegevens van de Logopedist of Security Specialist (ICT) in Hengelo
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Hengelo

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Hengelo. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7552, 7559, 7555, 7551, 7558, 7554, 7557, 7553, 7556. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Hengelo kan je onderverdelen in diverse wijken: Veldwijk, Anninkshoek, Zwavertshoek, Nijhofshoek, De Grundel, Groot-Driene, Slangenbeek, Schalbeek, Roershoek, Binnenveld, bedrijventerrein Westermaat-Noordoost, Vossenbelt, Wilderinkshoek, Vikkerhoek, Woolde, Woolder Esch, Binnenstad, Hasseler Es (buurtnamen op -hoek), De Noork, bedrijventerreinen Twentekanaal-Zuid en Zeggershoek, Sterrenbuurt, Elsbeek, Klein Driene, Berflo-Es, Tuindorp Het Lansink, bedrijventerrein Twentekanaal-Noord, Weidedorp, Tichelwerk, ’t Wilbert, Hengelose Es, bedrijventerreinen Westermaat-Zuidwest en Timmersveld
telefoonboek-hengelo

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Hengelo, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Hengelo. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee vind je het snelste het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Hengelo

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0840, 0906, 0800, 1800, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Hengelo

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een telefoonnummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van de tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Hengelo. Bijvoorbeeld handig bij: