Telefoonboek Haaksbergen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Haaksbergen? Dat kan via de aangegeven snelle zoekmachine. Zodoende check jij gemakkelijk een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in en rondom de gemeenten Haaksbergen. Ga aan de slag met met een naam (denk aan Kok), bedrijf (bijv. Tamoil) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Hassinkbrink en bedrijventerreinen Stepelo en De Greune of een bepaalde postcode, 7483. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Haaksbergen is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Haaksbergen

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een zaak of bewoner in Haaksbergen? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van Dhr. van der Velde woonachtig in Haaksbergen
 • Bekijk het nummer van de Coop of SNS Bank
 • Check het nummer van de Matroos-motordrijver of Programmeur uit Haaksbergen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Haaksbergen

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Haaksbergen. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7483, 7482, 7481. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Haaksbergen bestaat uit velerlei buurtschappen: Hassinkbrink en bedrijventerreinen Stepelo en De Greune, De Pas, De Zienesch-Wolferink, ’t Wolferink, De Els, industrieterrein ’t Varck (omgeving Industriestraat), centrum, De Veldmaat
telefoonboek-haaksbergen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Haaksbergen, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Haaksbergen. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Hiermee vind je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Haaksbergen

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0800, 0909, 0840, 0900, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Haaksbergen

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Middels ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids in Haaksbergen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: