Telefoonboek Rijssen-Holten

Zoek jij naar een telefoonboek van Rijssen-Holten? Open nu deze handige zoekmachine. Zo doorzoekt men zonder problemen honderden adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit de gemeente Rijssen-Holten. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Jonge), een onderneming (bijv. ABN AMRO) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum en wellicht 7451. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Rijssen-Holten kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Rijssen-Holten

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Rijssen-Holten? Contactgegevens opzoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van P. Dijkstra woonachtig in Rijssen-Holten
 • Vind de bereikbaarheid van de Vakantieexperts of Xenos
 • Bekijk het nummer van de Matroos of Strategie adviseur in Rijssen-Holten
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Rijssen-Holten

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Rijssen-Holten. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 7451. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Rijssen-Holten bestaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, West, Kern, Zuid, Buitengebied
Gemeenten in de buurt
telefoonboek-rijssen-holten

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Rijssen-Holten, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Rijssen-Holten. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Op die manier zoek je succesvol het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Rijssen-Holten

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0840, 0800, 0906, 0900, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Rijssen-Holten

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Rijssen-Holten. Je hebt dit nodig in het geval van: