Telefoonboek Lochem

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Lochem? Dat kan via de aangegeven duidelijke zoekmachine. Zodoende check jij supersnel tientallen telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van de gemeente Lochem. Begin altijd je query met een naam (denk aan Vos), bedrijf (bijv. Trekpleister) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of 7241. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Lochem kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Lochem

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Lochem? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog met de gids. Momenteel doe je dit online vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van U. de Bruyn woonachtig in Lochem
 • Bekijk het nummer van de Esso of Eye Wish
 • Achterhaal het tel. nr. van de Digitale Fotografie of Bedrijfsarts uit Lochem
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Lochem

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Lochem. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7241, 7242. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Lochem bestaat uit meerdere buurten: Centrum, Oost, West, Kern, Noord, Zuid
telefoonboek-lochem

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Gelderland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Lochem, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Lochem. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Zo verkrijg jij het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer in de gemeente Lochem

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 1800, 0900, 0840, 0909, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Lochem

Soms heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een nummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Lochem. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: