Telefoonboek Berkelland

Op zoek naar het telefoonboek van Berkelland? Open nu deze duidelijke zoekmachine. Zo bekijk jij erg simpel ontzettend veel adresgegevens van personen uit de gemeente Berkelland. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld van der Linden), een zaak (zoals Ici Parix XL) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Centrum of misschien 7151. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Berkelland is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Berkelland

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit Berkelland? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van G. Kuipers uit Berkelland
 • Vind de bereikbaarheid van de Schooneberg of Wereldwinkel
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur in Berkelland
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Berkelland

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Berkelland. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7151. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Berkelland kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Centrum, Oost, Noord, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-berkelland

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Gelderland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Berkelland, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Berkelland. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken vind jij het snelste het benodigde telefoonnummer in de gemeente Berkelland

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0840, 0900, 0909, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Berkelland

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een compleet nummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Berkelland. Je hebt dit nodig in het geval van: