Telefoonboek Gelselaar

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Gelselaar? Start met deze speciale zoekfunctie. Via deze weg zoek je snel & eenvoudig tientallen namen en nummers van huishoudens in Berkelland. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. de Boer), een shop (als Jan Linders) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Zuid of een bepaalde postcode, 7275. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Gelselaar gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gelselaar

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Gelselaar? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet zonder moeite. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van A. de Leeuw met een woning in Gelselaar
 • Zoek het nummer van de De Echte Bakker of Tui
 • Check het nummer van de Winkelsurveillant of Veiligheidskundige uit Gelselaar
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Gelselaar

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Berkelland. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7275. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Gelselaar kenmerkt zich door een aantal buurten: Zuid, Kern, Noord, West, Buitengebied, Centrum
telefoonboek-gelselaar

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Gelderland

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Gelselaar, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Gelselaar. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. De tool start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken check jij het snelste het telefoonnummer in Gelselaar

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 1800, 0800, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Gelselaar

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een compleet nummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Gelselaar. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.gemeenteberkelland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Portugal.