Telefoonboek Neerdorp

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Neerdorp? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Hiermee zoek je snel & eenvoudig belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Rijssen-Holten. Je kunt beginnen met een naam (denk aan Schipper), een winkel of bedrijf (bijv. De Hypotheker) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Zuid en de postcode, 7451. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Neerdorp gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Neerdorp

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een firma of familie uit Neerdorp? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dit aan de hand van internet zonder moeite. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van H. Peters uit Neerdorp
 • Achterhaal het tel. nr. van de Blokker of Zeeman
 • Bekijk contactgegevens van de Machinist binnenvaart of Actuaris zonder certificering in Neerdorp
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Neerdorp

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Rijssen-Holten. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7451. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Neerdorp kan je onderverdelen in buurten & wijken: Zuid, Kern, Buitengebied, Oost, West, Noord
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-neerdorp

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Neerdorp, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Neerdorp. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan zoek je met succes het gezochte telefoonnummer in Neerdorp

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0909, 0900, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Neerdorp

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Via de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Neerdorp. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.rijssen-holten.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Hollandsnieuwe.