Telefoonboek Rijssen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Rijssen? Dat doe je met de unieke zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men razendsnel tientallen telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Rijssen-Holten. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Kramer), een winkel of bedrijf (bijv. Tango) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Rijssen-centrumoost of 7461. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rijssen gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rijssen

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Rijssen? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort via de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van U. van de Berg woonachtig in Rijssen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Pearle of Vodafone
 • Ontdek het nummer van de Apothekersassistent of Webdesigner uit Rijssen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Rijssen

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Rijssen-Holten. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
Postcodes in deze regio: 7461, 7463, 7462. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Rijssen bestaat uit buurten & wijken: Rijssen-centrumoost, -noord (ten oosten van de Nijverdalseweg), Bedrijventerrein De Mors), Oost (Reggehal) en -zuidoost, Veeneslagen, bedrijventerrein Plaagslagen, Rijssen-centrumwest, Zzuidwest, Braakmanslanden, omgeving Haarstraat, Holterstraatweg, Welleweg)
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-rijssen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Rijssen, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Rijssen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Zo spot jij met succes het gezochte telefoonnummer uit Rijssen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 1800, 0900, 0840, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Rijssen

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Rijssen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.rijssen-holten.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer KPN.