Telefoonboek Langelo

Op zoek naar het telefoonboek van Langelo? Ga aan de slag met onderstaande praktische zoekmachine. Op die manier doorzoekt men zonder problemen de meeste telefoongegevens & adresgegevens van personen uit Haaksbergen. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. de Vries), een zakelijk adres (bijv. Bike Totaal) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Zuid of een bepaalde postcode, 7481. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Langelo gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langelo

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Langelo? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Momenteel kan dat online vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van U. van Leeuwen met een huis in Langelo
 • Vind het telefoonnummer van de Total of Wibra
 • Check het nummer van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Ingenieur weg/waterbouw uit Langelo
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Langelo

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Haaksbergen. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7481. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Langelo beslaat uit diverse wijken: Zuid, Kern, Centrum, Oost, West, Noord
telefoonboek-langelo

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Langelo, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Langelo. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Aan de hand hiervan krijg je doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Langelo

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0900, 0906, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Langelo

Mogelijk beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kun je te weten komen van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Langelo. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.haaksbergen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Yes Telecom.