Telefoonboek Oele

Een online inkijkje in het telefoonboek van Oele? Ga aan de slag met de hier onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zo check jij erg simpel bijna alle telefoongegevens & adresgegevens uit Hengelo. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals Wolters), bedrijf (bijv. Xenos) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en/of 7554. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Oele is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oele

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Oele? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat online 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van C. van der Veen wonend in Oele
 • Zoek het nummer van de Nettorama of Xenos
 • Check de contactgegevens van de Stuurman binnenvaart of Bewindvoerder in Oele
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Oele

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Hengelo. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7554. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Oele onderscheiden we in meerdere buurten: Buitengebied, Centrum, Noord, Oost, Zuid, West
Plekken in de regio
telefoonboek-oele

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oele, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Oele. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg jij doeltreffende het telefoonnummer uit Oele

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 0909, 0800, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Oele

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oele. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.hengelo.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek KPN.