Telefoonboek Usselo

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Usselo? Start met onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Zo tref je supersnel bijna alle telefoonnummers, adressen en namen in Enschede. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Jacobs), een winkel of bedrijf (bijv. Hans Anders) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of misschien 7548. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Usselo gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Usselo

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Usselo? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen aan de hand van de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van V. van den Velden met een woning in Usselo
 • Ontdek het nummer van de Tamoil of OP=OP Voordeelshop
 • Bekijk het nummer van de Dierenartsassistente of Belastingadvieskantoor uit Usselo
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Usselo

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Enschede. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7548. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Usselo kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Centrum, Noord, Kern, West, Oost
telefoonboek-usselo

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Usselo, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Usselo. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Op die manier check jij succesvol het beoogde telefoonnummer uit Usselo

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0800, 0909, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Usselo

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Usselo. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.enschede.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Hollandsnieuwe.