Telefoonboek Glanerbrug

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Glanerbrug? Dat kan via de eenvoudige zoekfunctie. Zodoende achterhaal je zonder moeite belangrijke contactgegevens in en rondom Enschede. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld van de Ven), een zakelijk adres (bijv. Praxis) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Eilermarke en de postcode, 7534. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Glanerbrug is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Glanerbrug

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of zoek je het actuele nummer van een shop of inwoner van Glanerbrug? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van N. Bos in Glanerbrug
 • Achterhaal het tel. nr. van de Intertoys of Praxis
 • Check de contactgegevens van de Logopedist of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen uit Glanerbrug
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Glanerbrug

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Enschede. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7534, 7532. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Glanerbrug kent een aantal buurten: Eilermarke, De Eschmarke, Oikos, Beekveld, Eekmaat-West, De Leuriks, Het Schild, Voskamp, Dolphia, bedrijventerrein Euregio, Eschmarke, Noord Es(ch)marke
telefoonboek-glanerbrug

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Glanerbrug, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Glanerbrug. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Zo zoek je direct het gewenste telefoonnummer in Glanerbrug

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0900, 0906, 0840, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Glanerbrug

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Glanerbrug. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.enschede.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Eilie.