Telefoonboek Bentelo

Nummers nodig uit het telefoonboek van Bentelo? Ga aan de slag met onze speciale zoekmachine. Hiermee check jij snel & eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Hof van Twente. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Groot), een onderneming (bijv. Total) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of misschien 7497. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Bentelo gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bentelo

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Bentelo? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Hedendaags kan dat online een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van J. van den Velde in Bentelo
 • Zoek het nummer van de Primera of Zeeman
 • Bekijk het nummer van de Verloskundige of Deurwaarder in Bentelo
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Bentelo

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Hof van Twente. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Check de gids van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7497. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Bentelo onderscheiden we in diverse wijken: Buitengebied, Centrum, Noord, Zuid, Oost, West
telefoonboek-bentelo

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug hierboven

 2. Vul de velden in

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Bentelo, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Bentelo. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Hiermee spot je met succes het beoogde telefoonnummer uit Bentelo

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0900, 0906, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Bentelo

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een (06) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Bentelo. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.hofvantwente.nl/inwoners.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Deka Mobiel.