Telefoonboek Hengevelde

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Hengevelde? Check deze duidelijke zoekmachine. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Hof van Twente. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Gerritsen), een zakelijk adres (bijv. Xenos) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of eventueel 7496. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Hengevelde gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hengevelde

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Hengevelde? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van G. van der Velde wonend in Hengevelde
 • Vind de bereikbaarheid van de De Echte Bakker of Ici Parix XL
 • Zoek het nummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Pensioenadviseur in Hengevelde
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Hengevelde

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Hof van Twente. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7496. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Hengevelde kan je onderverdelen in diverse wijken: Buitengebied, Centrum, Noord, Zuid, Oost, Kern
telefoonboek-hengevelde

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Hengevelde, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Hengevelde. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Op die manier zoek je succesvol het benodigde telefoonnummer in Hengevelde

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0840, 0800, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Hengevelde

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (net) nummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Hengevelde. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hofvantwente.nl/inwoners.html
 • Veel bekeken: Telefoonboek Dean One.