Telefoonboek Wiene

Een online inkijkje in het telefoonboek van Wiene?Maak dan gebruik van de gemakkelijke zoekfunctie. Hiermee bekijk jij razendsnel veel adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Hof van Twente. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. van Wijk), een firma (bijv. The Read Shop) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Zuid of juist de postcode, 7495. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Wiene is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wiene

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Wiene? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van J. van der Ven uit Wiene
 • Vind de bereikbaarheid van de C&A of H&M
 • Zoek het nummer van de Particulier onderzoeker (detective) of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur in Wiene
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Wiene

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Hof van Twente. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7495. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Wiene bestaat uit verschillende wijken: Zuid, Kern, Centrum, West, Oost, Buitengebied
telefoonboek-wiene

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Wiene, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Wiene. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan vind je direct het telefoonnummer uit Wiene

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0800, 0909, 1800, 0900, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Wiene

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via ons systeem check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Wiene. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hofvantwente.nl/inwoners.html
 • Snel verder naar: Telefoonboek AH Mobiel.