Telefoonboek Lonneker

Op zoek naar het telefoonboek van Lonneker?Maak dan gebruik van de ontwikkelde unieke zoekmachine. Via deze weg check jij razendsnel de meeste adresgegevens uit Enschede. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn de Jonge), een onderneming (bijv. Scapiono) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of 7524. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Lonneker gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lonneker

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Lonneker? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen via de gids. Hedendaags gaat dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van J. van der Velde in Lonneker
 • Vind de bereikbaarheid van de C&A of Vakgarage
 • Bekijk het nummer van de Radiodiagnostisch laborant of Architect in Lonneker
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Lonneker

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Enschede. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7524. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Lonneker kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, Centrum, Noord, Zuid, West, Kern
telefoonboek-lonneker

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Lonneker, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Lonneker. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Op basis daarvan krijg jij snel dit telefoonnummer in Lonneker

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0906, 0909, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Lonneker

Soms heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Lonneker. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.enschede.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Dirk Mobiel.