Telefoonboek Driene

Nummers nodig uit het telefoonboek van Driene? Open nu onze praktische zoekfunctie. Zo check jij supersnel veel telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Hengelo. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van der Berg), bedrijfsnaam (bijv. Subway) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en/of 7552. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Driene is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Driene

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het (06) nummer van een winkel of persoon in Driene? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag doe je dit online vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van A. Veenstra met een huis in Driene
 • Check de contactgegevens van de van Haren of Hubo
 • Bekijk contactgegevens van de Mondhygiënist of Incassobureau in Driene
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Driene

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Hengelo. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7552. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Driene kenmerkt zich door meerdere buurten: Buitengebied, Centrum, Noord, Kern, West, Zuid
telefoonboek-driene

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Driene, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Driene. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken spot jij het snelste het beoogde telefoonnummer in Driene

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0840, 0900, 0909, 1800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Driene

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Driene. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.hengelo.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Intercity Technology.