Telefoonboek Hertme

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Hertme? Gebruik de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg vind je razendsnel alle telefoongegevens & adresgegevens in Borne. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals Postma), een winkel of bedrijf (bijv. Lidl) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of een bepaalde postcode, 7626. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Hertme is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hertme

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Hertme? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag doe je dit online honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van Z. Smit wonend in Hertme
 • Bekijk het nummer van de van Haren of T-Mobile
 • Zoek adresgegevens van de Optometrist of Evenementenorganisator uit Hertme
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Hertme

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Borne. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7626. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Hertme kent velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, Oost, West, Noord, Kern
telefoonboek-hertme

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Hertme, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Hertme. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in mits je die weet. Op die manier zoek je het snelste het gezochte telefoonnummer uit Hertme

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0906, 0840, 0800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Hertme

Wellicht heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Hertme. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.borne.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Oxxio.