Telefoonboek Notter

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Notter? Gebruik de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Daarmee check jij snel & eenvoudig honderden nummers en adressen van mensen uit Wierden. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Molenaar), bedrijf (bijv. van Haren) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Zuid en wellicht 7467. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Notter is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Notter

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Notter? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Momenteel kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van I. van Wijk met een huis in Notter
 • Check het nummer van de Subway of Aldi
 • Check de contactgegevens van de Stuurman binnenvaart of Informatieanalist in Notter
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Notter

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Wierden. Niets gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7467. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Notter kenmerkt zich door diverse wijken: Zuid, Kern, Buitengebied, West, Oost, Noord
telefoonboek-notter

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hier

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Notter, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Notter. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan check je succesvol het verlangde telefoonnummer uit Notter

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 1800, 0800, 0909, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Notter

In sommige gevallen beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Via de zoektool check je direct gratis de omgekeerde gids in Notter. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.wierden.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Lycamobile.