Telefoonboek Het Loo

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Het Loo? Start met de ontwikkelde speciale zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men zonder moeite honderden contactgegevens van inwoners uit Wierden. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Dijkstra), een shop (als Subway) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en wellicht 7641. Klik nu op de zoekknop. De tool speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Het Loo is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Het Loo

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Het Loo? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat via het internet een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van W. van der Meer woonachtig in Het Loo
 • Vind het telefoonnummer van de Nettorama of Schooneberg
 • Vind de bereikbaarheid van de Gewichtsconsulent of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen) uit Het Loo
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Het Loo

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Wierden. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7641. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Het Loo bestaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, West, Zuid, Oost, Kern
telefoonboek-het-loo

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Het Loo, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Het Loo. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Op die manier verkrijg je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer uit Het Loo

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0900, 1800, 0906, 0840, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Het Loo

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een (06) nummer kan je ontwaren van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Het Loo. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.wierden.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Innova.