Telefoonboek Agelo

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Agelo? Check de gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee tref je razendsnel tientallen telefoongegevens & adresgegevens in Dinkelland. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Molenaar), een zaak (zoals SNS Bank) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Groot Agelo of 7636. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Agelo kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Agelo

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Agelo? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen via de gids. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van I. de Bruyn woonachtig in Agelo
 • Bekijk het nummer van de VVV of Cigo
 • Ontdek het nummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Vertaler uit Agelo
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Agelo

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Dinkelland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7636. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Agelo bestaat uit buurten & wijken: Groot Agelo, Klein Agelo
telefoonboek-agelo

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Agelo, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Agelo. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Dan vind jij met succes het beoogde telefoonnummer uit Agelo

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0909, 1800, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Agelo

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij ons systeem kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Agelo. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.dinkelland.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Budget Energie.